Swarm Bildirimleri Nasıl Silinir?

Swarm sosyal medya platformunda sizinle bir kişi arkadaş olduğundan veya check-in beğenisi yaptığında sizlere hem telefonunuza bildirim gelmekte hemde Swarm uygulaması içerisinde yer alan bildirimler bölümüne bu düşmektedir. Ama mesela amacı farklı olan bir kişinin arkadaşlık isteği göndermesi sizin hoşunuza gitmez ve kabul etmezsiniz, ama siz bu bildirimi kabul etmeseniz dahi bildirim oradan silinmeyecek ve bildirimler bölümüne tekrar girdiğinizde o bildirimi göreceksinizdir, peki bunun silmenin bir yöntemi yok mu gelin inceleyelim.

Swarm Bildirim Silme

Swarm uygulaması içerisinde yer alan bir bildirimi silmek için herhangi basılı tutma gibi işlemle maalesef ki mümkün değil, bu işlemi gerçekleştirmek için geçmişi temizleseniz bile işe yaramayacaktır, eğer o bildirimin görünmesini istemiyorsanız tek yapmanız gereken işlem uygulamayı silerek tekrardan geri yüklemeniz, bazı durumlarda bu işlem bile işe yaramamaktadır çünkü Swarm uygulamasının veritabanı bilgileri uygulamayı silip yükleseniz dahi geri gelecektir. Bunun için sizlere vereceğimiz tavsiye olarak o bildirimin alta kaymasını sağlamak ve bu şekilde o bildirimi başka bir kişinin veya kız ya da erkek arkadaşınızın o bildirimi görmemesini sağlayabilirsiniz. Peki alta kaymasını nasıl sağlarım derseniz onun içinde bol bol check-in atarak beğeni beklemeniz gerekecektir.

Swarm Bildirimi Kaldırma

Bu işlemi araştırmamıza rağmen maalesef ki Swarm’da bildirim nasıl kaldırılır veya bildirim ekranından nasıl silinir bulamadık, eğer sizlerin bu konuyla alakalı bir bilginiz veya tüyonuz var ise bize yorum kısmından bildirirseniz bizde konumuza ekleriz ve diğer arkadaşlarımızda bundan faydalanır. Unutmayın bilgi paylaştıkça çoğalır. 🙂

Ayrıca bir önceki yazımıza şuradan ulaşabilirsiniz: Swarm Hesap Dondurma

Yorum Yap

Yorumlar moderatör onayından sonra gösterilir.