Swarm Fotoğrafları Gizleme

Swarm’da sizi tanımayan herhangi bir kullanıcı profilinize giriş yaptığınızda arkadaş olmadığı halde bile o fotoğrafları görebiliyor. Bu sorun ile karşılaşan kullanıcılar fotoğraflarım herkese gözükmesin diye araştırmalar yapıyor, bu konu hakkında sorunun çözümü ise bizde, işte yapmamız gereken işlem şu şekilde;

Swarm Fotoğraflarımın Herkese Gözükmesini Engellemek

Swarm’da yer bildirimi yapmış olduğumda eklediğim resmi sadece arkadaş olan kişilerimin görmesini istiyorsanız şu işlemleri yapmanız gerekiyor. Öncelikle swarm hesabımıza giriş yaparak profil bölümünden fotoğraflar alanına giriş yapmamız gerekiyor. Fotoğraf alanına giriş yaptıktan sonra sadece arkadaşlarımıza gözükmesini istediğimiz fotoğrafa tıklıyoruz, fotoğraf karşımıza geliyor bu ekranın sağ alt köşesinde küçük bir soru işareti var ve onun yanında küçük bir buton, işte bu işlem bu küçücük alandan ayarlanıyor.

O alanda eğer “dünya işareti” var ise yani pembe renkte ise bu resim herkese açıktır demek anlamına geliyor. Eğer “arkadaşlık işareti” yani o alan turuncu ise de bu fotoğrafı sadece arkadaşlarınızın göreceği anlamına gelmektedir.

Swarm Fotoğraf Gizleme

Bunlara Bakmak İster Misin?

Burada sizin yapmanız gereken tek şey o alanı turuncu halde yapmak (arkadaş simgesine çevirmek) ve işlem son buluyor, artık o resim sadece arkadaşlarınıza gözükür bir hal alacaktır, sizi tanımayan ve arkadaş olmayan birisi profilinize girse dahi o fotoğrafı göremeyecektir.

Swarm Profil Gizleme yazımızı da incelemeden gitmeyin. 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu